Laczkó Dezső Múzeum

110 év – 110 forint


Az alapításának 110 éves jubileumát ünneplő Laczkó Dezső Múzeum új múzeumtörténeti kiállítását szimbolikusan 110 Ft-ért tekintetik meg kedves látogatóink, valamint februárban 110 Ft az állandó kiállítás belépőjegyének ára a Veszprém megyei lakosok számára.

2013. január 22-én lezajlott a Laczkó Dezső Múzeum és az Eötvös Károly Megyei Könyvtár ünnepélyes intézményátadás-átvétele, valamint megnyílt múzeumunkban a 110 éve Veszprémben című múzeumtörténeti kiállítás. A 110 éves jubileumra tekintettel a múzeumtörténeti kiállítás belépőjegyének ára 110 Ft, valamint a veszprémi és a Veszprém megyei lakosok 2013 februárjában 110 forintért tekinthetik meg a Laczkó Dezső Múzeum SZELLEM A TÁRGYBAN..., A HELYBEN..., A KÉPBEN... című állandó kiállítását.

Mindemellett a múzeum 2013-ban csökkenti belépőjegyárait: legfontosabb változás, hogy az egész házra érvényes felnőtt belépő 800 Ft-ba kerül, valamint a családi belépő árai is jelentősen alacsonyabbak, mint a 2012-es esztendőben.

A múzeum munkatársai bíznak abban, hogy a pénztárca-barát jegyáraknak köszönhetően a jövőben többen engedhetik meg maguknak, hogy ellátogassanak a Laczkó Dezső Múzeum kiállításaira.

A január 22-i ünnepélyes intézményátadás-átvételről és a 110 éve Veszprémben című kiállítás megnyitójáról az alábbi linkeken olvasható sajtótudósítás:

Vehir
Napló Online
Veszprém TVFotó: Oszkó ZsuzsaLaczkó Dezső Múzeum titkársága, 8200 Veszprém, Török Ignác u. 7.